Formex 2015

 
 
 
Om ni bara visste hur mycket inspiration jag fått nu :D !
Ojojoj! Jag har så mycket idéer så jag vet inte ens vad jag ska göra av alla ;)
 
Teddan och jag drog iväg mot Stockholm i Torsdags. Vi skulle först göra Formexmässan och sen bo på hotell och dagen efter till mässan igen....
Tyvärr var det en olycka på vägen dit så resan tog över dubbelt så lång tid och vi hann bara besöka mässan i ca 2 timmar på Torsdagen innan vi var tvungna att checka in på hotellet.
 
Hotellet var helhärligt! Ett råd,strunta i utsikten och satsa hellre på rummet! Vi hade ingen jätteflådig utsikt och däav ett väldigt mycket billigare pris. Vi fick både bastu och bubbelbad på rummet för samma pris som ett standard dubbelrum med utsikt.....jag menar,hur ofta springer man och glor i fönstret ;)

Som vi njöt av lite egentid i lugn och ro!
Vi hann med att prata igenom en hel del,sånt som är svårt att hinna med annars utan att bli avbrutna och det är så fantastiskt roligt att kunna dela planerna för Boningen med den man älskar mest.
Han är ett fantastiskt bollplank och en bra rådgivare och det känns jättekul att ha ett arbete som även är ett intresse för oss båda.
 
Dagen efter åkte vi till mässan tills det öppnade,tyvärr hann vi inte med allt så väl som vi hade velat,vi hann se men inte granska som vi hade velat. Det tar sin tid att prata med leverantörerna,klämma och känna.
 
Kan säga att våren är väldigt pastellig ! Mycket ljusa rosa,gråa och gröna toner.
Något som förvånade mig var att koppar som var så inne i höstas inte alls hade "övertaget" denna gång!
Dock var det många leverantörer som sa att det nog kommer tillbaka till hösten igen.
 
Första ordern jag gjorde var hos Bukowsi. Vilka underbara mjukisar dom har :D Både jag och T föll pladask och sa "de här bara MÅSTE vi ha" :D
 
När det kom till textilier satsade vi på inköp av gardiner,dukar och kuddfodral i vårens färger och mönster.
Allt även i kombinationen svart och vitt.
Nytt på textilfronten är att det även kommer in överkast och bäddset.
 
När det kom till inredningsfronten tog det längre tid.
Jag har ju redan några favoritleverantörer men ville ändå prova på något nytt och gärna något som passade ihop med textilierna och jag försökte se lite bortom det vita vita vita som gärna tar överhand eftersom vitt är det som säljer bäst,men det ändå finns dem som gillar kontrasten att bryta av med mörka färger.
 
Tillslut hittade vi en monter som blev som en uppenbarelse när vi såg den!
Det kände så rätt! Och där blev det både pastell,svart och vitt såklart ;)

Nu längtar jag som tusan tills allt börjar ramla in men tills dess kommer det att ske en förändring i butiken....för omväxlingsskull menar jag ;)


 
Linnéa Olsson

Låter jättespännande! Har läst många olika inlägg och bilder från Formex nu och det är så roligt att se allas olika perspektiv på den :) Vad man väljer att titta på och inte liksom!

Svar: Själv är jag narkoman av just bilder från Formex ;)Önskar sååå att jag bara kunnat välja och vraka,tyvärr är jag nystartad sen 6 månader tillbaka och bläää för att inte kunna köpa allt ;)
Babytalk Sweden

Camilla

Låter som ett härligt äventyr (fast jag hoppas det inte var någon allvarlig olycka)! Skulle gärna besöka den mässan själv trots att jag inte har nåt jobb som på ngt sätt har med den att göra ..kul bara gå runt och kika :D

Svar: Olyckan såg vi inte,när vi väl kom fram dit där den skedde så var det mesta redan undankört....men visst är det läskigt :/Kikar in på din blogg nu :-*
Babytalk Sweden

Camilla

Åh, vad gullig du är som tänker tanken! <3 Är rädd att det blir ett lite för stort projekt för mig att åka till Sthlm enbart för en mässa (flyg, boende, mat), men det hade varit fantastiskt!

Svar: Ja flyg kanske inte är så jättebilligt :/ Inte att åka bil heller!!Boende kan man hitta billigt :D Vi hittade massor av fina hotell till låga priser!
Då i Augusti när nästa mässa är kommer vi nog att bo på nån av båtarna som ligger nere vid vattnet,centralt och bra :) Såg så himla mysigt ut när vi kollade på bilderna,men att välja de i Januari kändes kallt hahaha ;)
Babytalk Sweden