Ja just hon!

 
 
 
 
Alltså Astrid Lindgrens filmer är väl ändå helt underbara :D
Ingen är gladare än jag att Nova-Li ratar de flesta tecknade filmerna och helre vill se Madicken,Rasmus på Luffen och Emil i Lönneberga.....
 
Det sjuka är att man i vuxen ålder fattar innehåller mycket mer än när man är liten :P
Kunde inte alls förstå varför min pappa låg dubbelvikt och skrattade åt luffaren Oskar och alla hans uttryck....
Med andra ord är jag så förbannat gammal nu så även dom halvtråkiga skämten förgyller vardagen så förbannat så man håller på å skrattar ihjäl sig :-O
 
Att magsjukan kom på besök förgyllde definitivt  I N T E  vardagen!!!
Alltså det är verkligen inte kul med magsjuka....vad som helst men just magsjuka liksom!
Tycker dock att N varit riktigt duktig! Hon lärde sig snabbt att det var i hinken man skulle kräkas :)
 
Däremot pappan i familjen få jordens panik av bara tanken på magsjuka!
Han blir fullkomligt ihjälstressad.....varför? Öh ja de var en bra fråga.
Själv blir jag galet lugn,finns ingenting att stressa upp sig över,inget blir bättre av de :)
Allt får bara va,hemmet får rasa totalt i några dagar så får man köra racet när sjukstugan är över :)
 
Tack å lov är jag bättre nu! Blir alltid lite orolig att ett skov med min mage ska triggas igång när kräksjukan slår till,men jag tror att det är lugnt faktiskt :D
 
 
 

Borde sova!.....

 
 
Borde definitivt ha sovit för länge sen men det är helt omöjligt.
 
Visserligen somnade jag med Nova-Li när hon tog sin eftermiddags-lur som pga att jag somnade varade i över 4,5 timme.....jag var helt slut efter dagens bravader!
Hur ofta inträffar först ett bedrägeri och ganska precis 3veckor senare en kassa-stöld?
Det var inte bara kassalådan som blev tom,hela jag blev helt tom!!!!

Här om dagen var jag skitförbannad på polisen över att dom lagt ner utredningen om bedrägeriet men idag kan jag säga att jag är såå tacksam för samtalet med dem!
Hon som tog emot anmälan måste ha gått någon psykologutbildning för hon var fantastisk.....lugn,sansad,trevlig och så empatisk!
 
 
Jag är en sån som alltid ser det som att saker och ting som sker har en mening,ett budskap.....
Och ibland undrar jag om det ens är meningen att jag ska ha nån butik....det har bara strulat från allra första början och skulle jag ens berätta om allt så skulle ni tro att hela min värld är helt sinnes !!!
Men det är den inte,jag har massor i min egen lilla värld som är alldeles underbart fantastiskt men det är bara det att det  A L L T I D  blir förbannat omständigt knepigt och energikrävande!
 
 
 
Sent i Fredags kväll tog jag mig i kragen och tapetserade klart köket,alla sov,musiken flödade från Vinyl 107 och jag kände mig faktiskt så där fantastisk harmonisk som jag faktiskt (tro det eller ej) gör ibland :)
Att vakna tidigt i går morse (läs Lördags morse :P ) och ha ytterligare en sak på att göra listan kändes underbart skönt kan jag lova :)
Nu är det bara lite "pyntande" och gardiner som ska på plats.
Fönsterna i vårt hus är både breda djupa och höga,bredden med listerna runt fönstret är 160cm så dom är jäkligt breda OCH höga!
Funderar på om jag ska ha en jättestor murgröna på båge som tar upp lite mer....
Den som står i fönstret på bilden är en "normalstor" och brukar inte stå där,det var en viss liten butterfly som kom knatandes med den från sitt rum och placerade den där....hon är duktig på att flytta runt saker våran lilla butterfly!
 
 
 
 
 
Elodie - H&M - Stjärnor - babyrum - bebis - flicka - inredning - jag älskar - kök - lantligt - polis - rosa och vitt - stöld - tapet

Vila är också ganska skönt

 
 
 
 
 
Idag är det en vecka sedan jag offentligt satt i den där soffan och veckan som har gått har varit den längsta på väldigt länge!
 
Att se sig själv i TV,att höra sig själv berätta att på något konstigt sätt se sig själv ur ett annat perspektiv var både lite skrämmande och nyttigt!
 
Jag ser ut som jag (nästan) alltid gjort,jag rör mig och gestikulerar som jag alltid gjort.....hela jag ser precis ut och är som förr fast jag absolut inte fungerar som förr.
Som Malou sa när vi satt i greenroom och pratade,hon skulle aldrig kunna tro att jag "är som jag är" om inte jag berättat.....och precis så är det ju och även dem som vet har inte alltid tålamodet med att jag är så här och det är inget jag klandrar dem för men jag önskar att jag inte lagt lika mycket tid på att bli accepterad för den jag är.
Varför har jag ens vistats bland och med människor som accepterat mig när jag visat mina bra sidor men som har lynchat när dom sett mina svagheter och mindre bra dagar.
Människor som "kommit på mig" när jag vilat,tagit det coollugnt och inte orkat vara på topp och som senare pratat illa om mig.....varför har jag fortsatt med försvarstal,ursäkter och försökt skämta bort allt samtidigt som dessa ändå inte förstått innebörden i det jag just sagt?
 
Denna vecka har jag varit enormt sårbar och jag är så tacksam för den positiva responsen,att jag har fått slippa höra en enda negativ kommentar,inte ens en pik,inget skämtande.....ingenting sånt utan enbart vänliga ord och kramar i massor!
 
Jag är fantastiskt tacksam att jag har en så förstående man som jag har när det kommer till "deep talk" !
Och jag är glad arr öven han har behovet av att ventilera alla känslor,alla tankar,ja allt som rör till det.

Han märker direkt när "det är nåt".....jag blir gärna lite tyst då och han vet precis vilka knappar han ska trycka på för att jag ska få orden ur min mun och igår var det orden:
"Jag kommer ju att vara så här i hela mitt liv"
Hans svar var fantastiskt!!
"Ja Johanna,du kommer att vara så här i hela ditt liv MEN vi kommer att fixa det tillsammans bara vi tillåter oss att göra det på vårt eget sätt och det som funkar bäst för oss,annars blir det bara kaos"
 
Alltså han har ju så förbannat rätt!
 
Efter förra veckans bravader och denna veckas tankegång är jag helt slut som artist.
Var helt inne på att jag skulle tapetsera klart köket ikväll men där fick min kloke äldsta son mig att vakna till liv när jag sa att jag skulle försöka röja undan och tapetsera ikväll....
"Ja de är valfritt,men vila är också ganska skönt morsan"

Pang bom landade jag i ett lugnare tempo,drog till affären och handlade mat,enkelt som attans blev det......färdiga pannkakor hahaha!
Nu ska jag bara natta lilla madam butterfly och seeen blir det vila,precis som ungen min gav som förslag :)