Är huvudet dumt....

 
Jag sa Godnatt för flera timmar sedan,då när det fortfarande var Fredag! Nu är det Lördag och jag är fortfarande vaken!
I ärlighetens namn så har jag sån förbannad värk så jag tror jag snart sväljer huvudet och byter kropp eller nåt :P
Frustrerande som fasiken att desutom komma på att jag glömde läkartiden jag hade idag!!!
Larmet ljöd flera gånger med påminnelse med texten "LÄKARTIDEN" på telefonen....men mitt i alla samtal med skatteverket,banken,kundetjänst för bokföringsprogrammet jag nu fixat så glömde jag helt enkelt bort det som verkligen var superviktigt....läkartiden!!!
 
Jag hade verkligen sett fram emot läkarbesöket! Ni vet när man är sådär taggad till tusen att ta tag i något....och så glömmer jag :-O
Min värk har alltid varit centrerad till ryggslut,bäcken,höfter med tillhörande ledband/senor och muskelfästen. .....men jag har aldrig haft ont i andra leder som jag minns ivf....men för ett par år sig tog det sig till fotlederna,även där är det mycket med typ senorna eller som inuti leden och det gör så förbannat ont så T får alltid leta upp punkter där det finns någon jätteöm nerv eller vad det nu är och sen trycker han för kung och fosterland så att den smärtan jag egentligen känner inte känns för att det gör så ont där han precis trycker.....det liksom avleder smärtan på något konstigt vis.
Men nu har denna skit tagit sig även till ena armen,därav är jag vaken! Det spelar ingen som helst roll hur trött jag är,det värker så förbannat och oavsett hur mycket karln har tryckt,dragit och böjt på min stackars arm så värker den ändå :P
Så JA det hade verkligen varit skönt att ha kommit till Dr idag och satt bollen i rullning! Jag vet att det inte är en lätt sak som bara konstateras och pang bom är det bra,men jag hade säkerligen åtminstone fått inflammationshämmande utskrivet vilket alltid gett bra resultat,plus att det vore trevligt att få ett utlåtande på gropen som bildats nedanför ryggslutet....och framför allt bringa klarhet i VAD och OM det nu är Bechterews förut hävdat.
 
Så det här mina vänner är i 8 av 10 fall anledningen till att jag är vaken sent,ni är många som tyckt och tänkt angående hur länge jag är uppe ;) Och jag har aldrig riktigt velat berätta varför,utan har oftast antingen skämtat bort det eller dragit en vit lögn :P Det är liksom lättast så eftersom jag vet att människor har och alltid kommer att ha svårt att förstå människor med osynlig värk eller åkomma :)
Och på mig syns det absolut inte när jag rör mig! Jag var 10 år när jag fick gå på gångträning för att lära mig gå rätt trots att det gjorde ont och på såvis har jag alltså lärt mig att halta hjälper inte :)
 
Den här veckan har bestått väldigt mycket av pappersarbete,jag ska snart ge mig in på att sköta bokföringen själv och jag tror att det kommer att gå vägen!
Nova-Li har fått hänga med nästan hela veckan bland papper,pärmar,leveranser och uppackning av varor.
Hon är otroligt snäll men ibland är hon lite för hjälpsam men bubbelplast är något hon diggar så ingen blir gladare än både hon och jag när leverantörerna packat i just de ;)
 
Idag (Fredag) var en riktig lampsäljar-dag!! Vi fick hem ett helt gäng med lampor på fot,supersnygga och nu finns det bara 2 kvar! Men ack så fint det kommer att lysa i vissa fönster runtom på orten :)
 
Nya textilier börjar också droppa in,dukar,gardiner,överkast,kuddfodral..... men tyvärr inte påslakanseten som jag hoppats på,dom var försenade,plus mycket annat också tyvärr.
Och imorgon Lördag ska det packas upp nyheter från Snö of Sweden!
 
Men som sagt,mycket nytt är det och ännu mera nytt kommer och jag inser att jag har  M A S S O R  att stå i för att få plats med allt !!!
 
 
Mot kusin Milo & Stella för en liten lekstund!
 
 
 
Inkommande ljuslyktor med fjädrar  
        
 
Butiksbild
Olivträdet som är ljuvligare än ljuvligast är en riktig storsäljare!
 
 
 
Nova-Li's favoritplats! Man vet aldrig när ett tåg drar förbi ;)
 
 
 
 Nu säger även jag återigen NATTI NATTI ALLA FINA :D !!!
 
 

Believe

 
Alltså är det bara jag som inte riktigt pallar med att vara/bli sjuk? Är det bara jag som får jordens prestationsångest så snart jag inte räcker till överallt?!
Det känns som att "någon" sätter mig rejält på prov!
 
Jag är en riktig usel vän just nu,helt osocial för jag orkar inte ens fråga hur andra mår för att jag är "livrädd" att nån ska må skitdåligt och behöva prata och jag är en usel lyssnare just nu! Eller lyssna skulle jag säkerligen göra MEN jag skulle absolut INTE ha några lösningar att slänga fram och inga goda råd heller.....dom är typ slut....lika slut som min mage som precis har brakat ihop TOTALT !
 
Alltså nu tror du säkert att jag är heldeppig fast de är jag inte ;) Jag är bara så mycket.....inte jag :P
Helt självupptagen känner jag mig :-O
Alltså jag skulle så gärna vilja tillåta mig själv att slappa,vila,chilla UTAN att känna MASSOR!
Det känns som att jag lever i en enda stor tacksamhetsskuld helatiden.

Tack för jättegod mat älskling
Jättetack Ludvig för att du badade med lillasyster.
Tack Albin för att du plockade i och ur diskmaskinen.
Tack Mamma,tack pappa,tack Ida tack tack tack :P
Tack! Tack så jättemycket! Supertack! Så himla jättemycket TACK! TACK TACK TACK! Öh....det känns som att jag går på repeat!
 
För att inte prata om ordet "snälla" :-O
 
Snälla Emil kan inte du....
Albin,mammas rarste kan inte du vara så snäll och.....
Och alltid avslutas det med TACK!
 
HALLÅ! Jag har aldrig behövt använda orden snälla och tack så ofta som jag gjort den senaste tiden och jag blir en smula frustrerad över att helatiden vara andra "till last" ...... men det verkar nästan som att ju mer jag försöker slita mig ifrån att vara just andra till last desto mer behöver jag andra!
 
Alltså jag vet att jag skulle behöva lära mig och jag vet att jag KAN ! Men det liksom snurrar runt alldeles för mycket och ännu mer prestations-panik får jag om någon jag belastar suckar,pustar eller genom att bara svara avslöja att den egentligen inte vill....då ångrar jag på sekunden att jag ens frågade och får ännu mer tacksamhetsskuld :P
 
Alltså det är fasiken inte lätt att bara ta det lugnt när man känner sig osäker på andra människors vilja eller inte vilja.....
Och jag har sååå jäkla svårt att acceptera att jag INTE kan göra något åt att min mage brakat ihop,även fast jag vet att nån gång lär den göra det,även fast jag vet att ett skov KAN komma,när som helst och ju längre tiden går desto närmre kommer jag ett.....och ännu mer frustrerad blev jag igår eftermiddag när magtarmmottagningen ringde upp och sa att man INTE ville skriva ut kortison! Kortison gör att det vänder väldigt fort,nog för att man sväller som en jag vet inte vad men det är en ljuvlig känsla att få i sig den medicinen och bara känna hur bra magen mår :)
Visst kortison är inte bra i onödan,men just nu är hela jag onödig....ja eller nödig är jag,men jag känner mig onödigt jobbig om vi säger så ;)
 
 
 
 
är en finare formulering av
 
 

Formex 2015

 
 
 
Om ni bara visste hur mycket inspiration jag fått nu :D !
Ojojoj! Jag har så mycket idéer så jag vet inte ens vad jag ska göra av alla ;)
 
Teddan och jag drog iväg mot Stockholm i Torsdags. Vi skulle först göra Formexmässan och sen bo på hotell och dagen efter till mässan igen....
Tyvärr var det en olycka på vägen dit så resan tog över dubbelt så lång tid och vi hann bara besöka mässan i ca 2 timmar på Torsdagen innan vi var tvungna att checka in på hotellet.
 
Hotellet var helhärligt! Ett råd,strunta i utsikten och satsa hellre på rummet! Vi hade ingen jätteflådig utsikt och däav ett väldigt mycket billigare pris. Vi fick både bastu och bubbelbad på rummet för samma pris som ett standard dubbelrum med utsikt.....jag menar,hur ofta springer man och glor i fönstret ;)

Som vi njöt av lite egentid i lugn och ro!
Vi hann med att prata igenom en hel del,sånt som är svårt att hinna med annars utan att bli avbrutna och det är så fantastiskt roligt att kunna dela planerna för Boningen med den man älskar mest.
Han är ett fantastiskt bollplank och en bra rådgivare och det känns jättekul att ha ett arbete som även är ett intresse för oss båda.
 
Dagen efter åkte vi till mässan tills det öppnade,tyvärr hann vi inte med allt så väl som vi hade velat,vi hann se men inte granska som vi hade velat. Det tar sin tid att prata med leverantörerna,klämma och känna.
 
Kan säga att våren är väldigt pastellig ! Mycket ljusa rosa,gråa och gröna toner.
Något som förvånade mig var att koppar som var så inne i höstas inte alls hade "övertaget" denna gång!
Dock var det många leverantörer som sa att det nog kommer tillbaka till hösten igen.
 
Första ordern jag gjorde var hos Bukowsi. Vilka underbara mjukisar dom har :D Både jag och T föll pladask och sa "de här bara MÅSTE vi ha" :D
 
När det kom till textilier satsade vi på inköp av gardiner,dukar och kuddfodral i vårens färger och mönster.
Allt även i kombinationen svart och vitt.
Nytt på textilfronten är att det även kommer in överkast och bäddset.
 
När det kom till inredningsfronten tog det längre tid.
Jag har ju redan några favoritleverantörer men ville ändå prova på något nytt och gärna något som passade ihop med textilierna och jag försökte se lite bortom det vita vita vita som gärna tar överhand eftersom vitt är det som säljer bäst,men det ändå finns dem som gillar kontrasten att bryta av med mörka färger.
 
Tillslut hittade vi en monter som blev som en uppenbarelse när vi såg den!
Det kände så rätt! Och där blev det både pastell,svart och vitt såklart ;)

Nu längtar jag som tusan tills allt börjar ramla in men tills dess kommer det att ske en förändring i butiken....för omväxlingsskull menar jag ;)