När vi ses i himmelen....

Vart tar åren vägen!?
Idag är det 15 år sedan allting bara stannade upp. Jag kommer aldrig att glömma den förlamamning som beträdde hela mitt inre när jag fick veta.
Jag minns hur arg jag var över att man resonerat att man inte skulle ringa till mig då redan på natten när allt hänt eftersom jag hade en nyfödd liten kille på 4 veckor.
Jag minns hur jag sprang och låste in mig på toaletten efter telefonsamtalet,hur Ted stod utanför och frågade vad som hänt och det enda jag ville var att skrika "håll käften,gå,försvinn".....
Jag minns hur sjukt pedagogiskt jag tänkte inför hur min lillasyster skulle reagera och valde att ta henne med till Gröna Lund den dagen allt för att hon skulle slippa vara bland alla som var ledsna.
 
Jag minns hur arg jag blev när en på bussen till Grönan började prata om olyckan och att Ronny var död.
Jag minns få detaljer från den dagen på Grönalund men jag minns hur sjukt det kändes att vara på ett nöjesfält bland glada människor mitt i en förlamande sorg.
 
Vi hade så ofantligt mycket kvar att säga varandra! Jag vet att du just då tyckte att jag valde fel många gånger och jag vet att det bara var av välmening.
Men allt har faktiskt gått bra trots att jag hoppade av skolan och skaffade barn med "han där" du vet ;)
Vi har 4 barn nu och tro det eller ej vi lever fortfarande tillsammans :) "Han där" är helt okej,en fantastisk man och pappa!
Jag önskar så att vi fått säga allt till varandra,att du funnits här hos oss. Du är förevigt saknad älskade kusin!

"Så när vi ses i himmelen,när vi ses i himmelen,då får du veta vad alla har gjort och vad som hände sen.
När vi ses i himmelen,när vi ses i himmelen,det är okej om det tar lite tid bara vi möts igen,upp i himmelen"

 

Slödagar är också bra!

I morse när Nova-Li och jag kom ner från sovrummet så stod det två förvaringsboxar i vitt & rosa på köksön.
Det var lilla Mormor som varit förbi och lämnat av dom till Novis när vi fortfarande sov :) Boxarna kommer att fyllas med lite kläder och placeras vid skötbordet,helt perfekt för som det är nu tippar gärna klädtravarna.
Så till mormor säger vi tack så mycket :)

Idag lämnade vi boet för en stund,det blev en tripp ner till Syrran. Där softade vi i några timmar med henne,Milo,Frida,Elin & Freja. Men myggen blev vi inte av med för det var en heldel där också,dock bara i skuggan tack och lov.
Nova-Li låg i Fridas famn mest hela tiden så idag fick jag slörpla kaffe minsann ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det är både för och nackdelar med en storsovare!

Det är både för och nackdelar att ha en bebis som sover hela nätterna.
Det som kan tyckas vara bra är ju att mamman och pappan får sussa gott hela nätterna MEN nu kommer det stora MEN:et .... jag hinner inte ett smack på dagarna i princip. Hon sover en kvart här och en kvart där men större delen av dagen vill hon vara vaken och sitta i mammas knä och bara titta... vilket i sig är SUPER mysigt :D Men man hinner som inte med alla andra sjuttielva sakerna som också ska göras!

Antingen får man speedarunt som en galning dom kvartarna som hon knoppar in eller så får man ta det när hon somnat för natten.
Numera somnar hon runt 22-23 efter en stor portion välling. Vid 00-00:30 vaknar hon igen och klipper i sig en lika stor portion välling....sen somnar hon för natten och sover fram till 10 på förmiddagen :)
Ibland hoppar hon över sista målet och vaknar av pappa Ted's klocka vid 5 och käkar en slurk för att sen somna om igen.
 
Så det är mellan dom två sista målen som de flesta av dygnets alla måsten får göras. Dock slutar det oftast med att jag är uppe nån timme för längre för att bli färdig med allt. Men det är ju trots allt trevligare att kliva upp och mötas av ett undanplockat hem än en överfull diskbänk,tvätt som ska vikas och en tvättmaskin full av tvätt som ska hängas osv.
Fast ibland skiter jag i alla måsten och tar bara några av "måstena" för att istället sätta mig ner en stund i tystheten helt alena efter att alla i familjen har somnat....nån timme helt för sig själv är guld värt ibland :) 

Nu på kvällen blev hon alldeles för övertrött och gjorde allt för att hålla sig vaken. Så fort hon var påväg att somna så for ögonen upp för att nån minut senare börja slumra igen....men tillslut somnade lill-tuttan i sin älskade vagn :)