En doft av kräftor

Det doftar ljuvligt i köket ! 3 pkt kräftor ligger på upptining :)
Lilla fjärilen sussar fortfarande..... i 3 timmar har hon sussat nu ! Inte illa pinkat för en som i vanliga fall är vaken på dagarna ;)


 

Drivremmen är viktigast ibland ;)

Idag har det varit våga vägra sova dagen på 16th Avenue i Dannemora City ! Och genast upptäcker jag hur bortskämda vi faktiskt är!
Hon vaknade vid nio i morse och sen höll hon sig vaken fram till strax efter kl 18 då hon slog igen sina blå i ungefär 40 minuter,dock med ett öga öppet titt som tätt.
Små "jolmig" hela dagen,tuggar på sina händer och smågråter lite,skrattar,tuggar på händerna och smågråter igen....

Men tillslut vid strax efter åtta på kvällen slog hon igen sina blå och somnade ordentligt !

Såhär har hon varit ett par tre gånger tidigare så det är definitivt inget man är van vid så när klockan började närma sig hemkomst för pappa T blev jag lite smått stressad ! Mat? Vad ska vi äta? Herre gud disken! Osv osv.....inte för att han bryr sig om hur det ser ut när han kommer hem,men det är nog trevligare att komma hem till ett undanplockat hem än till en massa måsten :)

Så idag hamnade vi i småbarns-gnabbet ;) Ett smärre kaos uppstod enbart för att den annars så snälla lilla fjärilen var en "grin-knul". Ungarna frågade 100 gånger när det skulle bli mat,jag hade en grinig Nova-Li på armen och pappa T var helt blockerad och såg bara de han hade tänkt göra....hämta drivremmen till gräsklipparen. Gaaaah! Så då förstår ni kom det en liten ramsa om att de borde han väl fatta osv osv osv ;)

He he vi är småbarnsföräldrar igen :-*
 
 

Mat mat mat mera mat !

Jisses vilken storätare vi har här hemma! Kände att jag var tvungen att kolla upp hur mycket hon äter under ett dygn och från kl 22:30 igår till kl 19 idag så klämde hon i sig ganska precis 1,5 liter ! Vi pratar en hel petflaska :-O Och ändå har hon ätit mindre idag än vad hon brukar göra.

Har haft funderingar på att byta till 2:ans ersättning så snart hon blev 4 månader men upptäckte nu att den är från 6 månader numera. Finns det nån mamma och pappa där ute med ett matvrak som gått över till babysemp 2 tidigare än 6 månader. Och varför har man helt plötsligt ändrat till att dom måste vara 6 månader ?