Peppar peppar!

Peppar peppar men jag tror det börjar vända :D
Enda sedan förra helgens bravader med de brustna blodkärlet har jag haft en hemskt värk i magen,en vidrig smärta som gjort att jag nästan trott att jordens dragningskraft försökt slita ut tarmarna ur min kropp....eller nå´t liknande....ont som f*n har det gjort ivf !
Men idag började allt kännas annorlunda,smärtan har försvunnit mer och mer under dagens lopp och ingen är gladare än jag :D Så för att fira så skurades kaklet vid diskbänken och de som är från golv och upp till tak vid pannan med klorin. Jäklar-anacka va vitt och fint de blev,men OJ vad det luktade....hela huset luktade simhall !
Sen skurades bänkar och skåpsidor och efter det slog man till med att laga söndagsmiddag.....
Som sagt mår magen bra mår kroppen bra :D


 

Vecka 23


Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.
 
 
 
Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.
 
 

Men munkar också vad med fina tapeter!

Jesus Amalia det blev minsann en tur till Örbyhus färg affär med lilla pappsen.
Hittade massor av tapeter som skulle passa finfint i minsta prinsens rum.
Två kataloger ville promt följa med hem....
Gjorde ett försök med att vi skulle svänga förbi Mamma i Broddby men pappsen hade lite brått och akut fikasugen som jag var fick han stannat till vid ICA....
Så nu ska här drickas kaffe käkas ringmunk och bläddra i tapetkatalogerna....

Tur jag köpte många för en munk slank i redan i bilen ;)