Det går bra nu ;)

Idag satte målarna tänderna i väggar och tak och ingen var gladare än jag :)
Ett trasigt fönster som varit förspikat togs fram idag och vaktmästarna ska fixa till det så det går att öppna och stänga,fönstrets insida är i brunt resterande är vitmålade för typ 20 år sedan och nu ska Östhammarshem måla det bruna fönstret vitt men man målar inte om de andra fönstren,lär bli en rejäl färgskillnad....

Jag förstår inte varför dom är så omöjliga!

Fönstren är sedan 1961(!) ,dom går inte att ta isär,antagligen för att dom har gjort sitt på dessa 53 år,man snyggar till det ena fönstret men lämnar de andra "för dom är det ju inget fel på,det var ju bara det förspikade som var omålat och därför målar man de vitt".

På kvällen kom mamma över så jag kunde åka ner till lokalen för att kolla läget och se om det kommit någon post....ser direkt när jag kliver innanför dörren att hm det här kan aldrig vara målat med den brytningen jag bestämde.
Skenar fram till färghinkarna och läser färgkoden 0502-y och känner mest men neeeej !!!
Färgen jag skulle ha kallas Stockholmsgrå,väldigt snarlika Nordsjövit,en vit kulör utan gult pigment....den dom har målat med kallas Stockholmsvit och är den sedvanliga "antikvita".
 
Känns som att ingenting kommer att förvåna mig framöver ;)
 
Det är så otroligt mycket som ska klaffa rätt och här klaffar det snett hela tiden :P
 

23:49 Pip pip pip

 
Puh vilken dag.... Nova-Li är snorig,hängig och har ett hej dundrande humör!
Tack och lov sov hon rejäl middag mitt på dagen och då passade jag och Albin på att ha lite egentid i solen.....vi sa inte så vidare värst mycket,vi njöt nog mest av solen :)
Teddan och Ludde har varit på auktionen vid Herrgården hela dagen.....på kvällen blev det lite leksaksletande för L och mig. Det kommer inte att bli en gigantisk barnavdelning till en början men jag hoppas på att kunna utöka den allt eftersom.
Imorgon kommer äntligen målarna och påbörjar uppfräschningen av väggar och tak,ska bli skönt att äntligen kunna bocka av det från listan :)
 
 
 
 
 

Onsdag hela långa dagen!

 
Hela den här dagen har jag bara studsat runt med ett lyckorus i kroppen! Nog för att allt kaosat till sig lite redan från start med att vi försov oss ;)
På förmiddagen skulle jag till banken men då var inte min handläggare där,hon hade missat att hon skulle på kurs hem och röjde undan lite inför 1 år VS 16 årskalaset för Nova-Li och Emil och mitt i allt ringer Hanna från Snö of Sweden och säger glatt "Jag är hos dig om 5 minuter". Öh what!? Hoppsan sa jag hade visst bokat in möte med henne för att kolla på sommar kollektionen OCH höstkollektionen.
Jisses människan hade en hel resväska med sig med massor av juveler.
Teddan fixar käk,så min middag åt jag samtidigt som jag hade möte med henne....
När hon åkte så sa hon " Det här är det bästa kundmötet jag har haft,du är så naturlig och bara är " .... Hm var det för att jag satt där med håret på sniskan i en tröja med lite gröt på och käkade min middag samtidigt som jag försökte få fram vad jag ville beställa mellan tuggorna hahaha!

Efter maten skickade jag iväg Teddan till hembageriet för köp av tårtor,han köpte 2 stycken och massor av bullar....grejen var bara den att mamma och jag hade tydligen kommit överens om att hon skulle fixa tårta och hon i sin tur hade bett syrran att göra en .....så helt plötsligt stod vi här med 2 bageritårtor och 1 suuuperfin Ida-tårta :D
Alla tårtorna gick inte åt så 1,5 tårta står i kylen....gissar på att grabbarna kommer att mumsa tårta imorgon ;)

Imorgon får jag lokalen och jag tror att det är väntan inför de som gjort denna dag sååå lång!
Och en sak som jag verkligen upptäckt dom senaste dagarna är att jag har så många fantastiska människor omkring mig....jag kommer för alltid att vara dem evigt tacksam!

Mamma Mormor Bert Ida och Lill ni ÄR fantastiska!!!
 
Nova-Li somnade jätte sent idag,halv tolv :-O Efter det blev det plocka i och ur diskmaskinen och röja bort allt för imorgon bitti bär det av mot lokalen med en fullastad bil full av saker som redan hunnit komma.

Herre gud imorgon börjar verkligen ett nytt kapitel i mitt liv och jag hoppas att den deckare det hitintills har varit ska övergå till en kioskroman eller liknande ;)