Taveldax !

När Nova-Li föddes fick vi ett jättesött grattiskort av Helena och Pär .... 
När det kom till tavelmomentet i Novis rum slog det mig att en inramning av kortet kanske skulle vara fint :) 
Jag älskar glitter & glamourkort!!

Kommer att passa perfekt på hyllan ovanför hennes säng :)

barn - barnrum - barntavlor - flicka

Det tar sig sa mordbrännaren .....

Äntligen börjar Nova-Li's rum bli klart. Allt tar så mycket mer tid med en liten som vill ha uppmärksamhet. Att fixa i ordning ett barnrum gör man inte i en handvändning ;) Inte jag ivf. Känns som om jag har flyttat runt alla saker ett ex antal gånger för mycket. Och allt slutade med att sängen inte står där jag planerat att den skulle stå.

Att ha ett rum åt hennes saker är en befrielse! Så himla skönt att kunna slänga in babygym,gåstol babysitter och leksaker där efter att hon nattats :)

Rummet har jag planerat i huvudet sedan dag 1 kan jag lova och det är sååå kul ! När grabbarna var små fanns det nästan ingenting inom barninredning. Man hade en spjälsäng och thats it och om det var nån butik som hade barninredning så var det skitdyrt eller skitfult :P Visst jag hade inget speciellt inredningsintresse då heller och fick som inte till det som jag ville.

Hela förra veckan bestod av att rensa garderober,sortera,flytta runt saker och M Å L A !  Grunda mata rensa grunda igen gosa bebis laga mat täckmåla flytta grejer fixa med läxor handla.....och andas ;) 
 
 
Kids Concept by Sweden - Stjärnor - baby - babyinredning - babyrum - barnrum i rosa - flaggspel - kids concept - lexington baby - rosa och vitt

Tiden mina vänner tiden !

Tiden bara rusar iväg och själv känner jag det som om jag står och stampar på samma ställe hela tiden !
Blir man en gnutta stressad så funkar inte riktigt planeringen och att få en struktur på "flyttaruntallasakerna" är inte lätt !

När man har en liten är det så himla mycket som kommer mellan hela tiden! Och just nu har hon väldigt ont i munnen. Gnager,dreglar och gnyr. Äter lite,gnyr och somnar. Sover i 20 minuter,vaknar och gnyr. Självklart är hon glad också men överhängande delen av dagarna innehåller just gny & gnag.

Rummet som ska göras i ordning ligger innanför vårat sovrum och i vårat sovrum sussar ju den lilla damen....så när hon sover kan jag INTE plocka/packa/flytta/rensa för då vaknar hon och när hon är vaken så vill hon inte alls ligga på golvet. Vilket dilemma ;) Och jaa jag blir faktiskt lite stressad för jag vill bli KLAR nån gång!

Just nu sussar hon så jag tänkte ta tillfället i akt att dra igång bryggaren :) Kan behöva sparka igång systemet,man blir inte människa av att ha en liten tös som vaknar en gång i haövtimmen nattetid....stackarn,lide med henne,vore bra skönt om dom små grynen kunde spricka fram!