Vilken idiot som helst!

 
 
 
 
Jajamenan här kör vi vidare! I hög hastighet så det gäller att hålla sig fast riktigt ordentligt för att inte ramla av detta X2000 !
 
 

Eller nä,det är nog bara jag som känner att allt går på högvarv!
Det är JAG som har sjuttioelva saker på "att göra" listan och därav kväljer sig hela mitt inre typ....
 
Harmoni hahaha! Jo tjena,jag är sååå oharmonisk så det finns inte och jag börjar inse att den enda som kan ändra på det är JAG !
INGEN ANNAN bara JAG !
Och jag brukar vara fantastiskt duktig på att reda upp både det ena och det tredje,sortera och sollra ut VAD som är viktigast och minst viktigast.....
 
För mig har det aldrig varit något problem att stundvis känna shit hur löser jag det här!? För i nästa sekund har jag hittat en struktur på hur jag ska gå tillväga för att nå slutdestinationen.
 
Och alla mina raringar,alla dem jag haft omkring mig som jag aldrig sett som ett problem om dom mår dåligt och behöver prata 24/7 via mail,sms eller träffas över en kopp kaffe!
Alla dessa ljuvliga människor finns med mig i skallen hela tiden MEN jag hinner inte höra av mig för det är massor av annat kaos som tar min tid vilket i sin tur gör att bara jag ser en bild på personen så slår det knut i magen på mig över att jag inte hört av mig!
Enbart för att jag är "rädd" att denne person kanske behöver mig och så finns inte jag där för att jag är så förbannat självupptagen med att reda upp en massa annat!
 
Detta kanske låter väldigt märkligt,men X2000 passar inte mig !
Jag är och förblir en person som gärna hoppar på X2000 MEN det ska vara med en känsla av harmoni och den harmonin har jag tappat bort just nu!
Jag far och flänger utan mål,utan att kunna stanna upp helt och njuta och allt handlar egentligen om att det är JAG som behöver hitta rutiner och jag vet att jag kommer att hitta dem med de rätta verktygen som jag egentligen vet vilka det är men jag måste först kliva av tåget för att kunna tillåta mig att använda dem :)
 
Företaget tar mycket energi och där måste jag försöka lära mig att sätta stopp....lära mig när jag arbetar och inte arbetar!
Inte arbeta jämt!
För så är det nu,jag är aldrig ledig och med min familj helhjärtat även om jag sitter i soffan och myspyser så är min hjärna någon annanstans !
Bokföringen känns som ett enda kaos och jag tror att om jag bara lär mig förstå bättre så kommer det att flyta på bra,men det är mycket som måste läras in,termer som är som rena rama grekiskan :P
 
Tack och lov har jag hittat min mentor och coach när det kommer till företagande och bokföring :D
Han är guld värd och pratar så jag förstå!
 
 
 
Putte har funnits med från start och har varit ett fantastiskt bollplank att skjuta alla tennisbollar mot och han har ännu inte drämt racketet i huvudet på mig ;)
 
När jag skulle ta över bokföringen själv och fixade ett bokföringsprogramm sa han:
 
 
 
Öh tack Putte,men jag måste vara en jubelidiot för jag fattade ju NADA hahaha!!!!
 
Men med lite hjälp av herr mentor så kommer det nog att fixa sig till det allra bästa :D !
 
Nu ska jag ta en varm dusch och till och med sminka mig,snygga till håret för att bara dra till Boningen.....men faktum är att man känner sig piggare av bara de!
 

Alla hjärtans dag

 
Vi brukar oftast mysa ner oss lite i hjärteträsket när det är alla hjärtans dag,men i år tror jag vi har kommit av oss lite :P
Det var kunder i butiken till efter stängning och sen hade jag lite presentogram att köra ut också så jag var nog inte hemma förrän närmare 16 tiden galet trött efter att ha haft en gallskrikande unge vaken halva natten ;)
Så ingen bio eller middag här inte!
Fast varför sånt sjå för en ynka dag,är det inte bättre att ta det lite pö om pö året om!?
Middag ena gången och bio andra gången= dubbelt upp att umgås liksom :-*
 
Dessutom bör jag pallra mig ner till butiken en sväng och prismärka lite...observera BÖR ....jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska eller inte,en kopp kaffe och SEN ska jag bestämma mig
 
 
 
 

Vem tar hand om det sjuka barnet?

 
 
 
 
Ja ni det är inte lätt att vara småbarnsförälder alla gånger!
Förkylning som går runt,magsjuka,hosta you name it liksom !
Tror fasiken vi glömt hur det var!
Fast å andra sidan var inte mitt arbete lika högprioriterat då som det är nu....
 
Men vetskapen om att karln mår skit över att han är hemma från jobbet pga att han vet att det är hur mycket som helst att göra på jobbet känns mindre bra!
 
Själv blev jag helt överlycklig när T berättade att det var tal om nattarbete för hans del :) !
Wow kände,det kunde ju inte bli mer kanon....dock dog den glädjen ganska fort eftersom det i sluendan skulle visa sig att man kvalificerade sig genom hur mycket närvaro man hade på jobbet..... Jo men tjena liksom!!!
Där var han rökt direkt,han och alla dom andra med barn lär ju ligga på 10 i toplistan över frånvaro med tanke på vab,föräldraledighet och egen sjukdom till de liksom och T lär definitivt ligga i på plats nr 1 eftersom han är den som fått ta huvudansvaret över vab precis som jag gjorde när grabbarna var små!
 
Men vi har försökt dela på det i möjligaste mån,men det är svårt för mig eftersom jag har butiken!
 
Känns jäkligt surt, för natt hade verkligen passat oss som handen i en lagom stor handske!
På natten är ju jag hemma och kan ta N OM och NÄR hon är sjuk!
Plus att alla läkarbesök skulle innebära noll i frånvaro för T !
 
Periodvis har vi pratat om byte av arbete....det blir liksom cirkus av allt och själv blir jag ganska så stressad när han varje gång säger "Ja herre gud snart får väl jag sparken" men jag förstår honom helt och fullt ut !
Det är inte kul att gång på gång ringa och säga "nej tyvärr jag kommer inte idag heller" och för mig känns det absolut inte kul att veta att det är pga att jag inte kan vara hemma tillräckligt mycket med N som han inte kvalificerar sig till andra arbetstider som egentligen skulle gynna oss....
 
Jag ogillar starkt den här känslan!
Vi båda går runt och känner oss som "boven i dramat" utan att kunna göra något åt det!
Kanske var det bättre förr....ni vet när kvinnan var hemma och skötte hemmet och barnen medan mannen arbetade?
Då var det aldrig snack om vem som skulle snyta näsor och torka spyor :)