Big mama is in the house!

Dagen D är här för min älskade lilla tjej!
Vi ska träffa barnspecialisttandvården för allra första gången och det är verkligen med blandade känslor....
Jag vet redan att hon har sjukdomen,jag vill bara INTE höra det....jag vill verkligen inte få det bekräftat även fast jag vet och egentligen vill få allt klart för mig...visst är man lite konstig!
 
Det ska bli skönt att äntligen få veta vilken status henne tänder har och vad dom tror om framtiden.
Jag hoppas att man idag röntgar käken så vi får se hur de permanenta tänderna gror eller inte gror.
Vet inte hur många gånger jag och T diskuterat hennes tänder,pratat om vad VI tror,hur vi ibland kommer på oss själva med att vara så där fantastiskt positiva och gärna får det till att hon nog kommer att få jättebra permanenta tänder!
 Jag såg ganska snabbt att N hade sjukdomen,jag tyckte mig se den där blåa färgen redan när hennes första små gryn kikade fram.
För hennes pappa tog det jättemycket längre tid att vilja inse.
Med vetskapen av hur hennes storebror Ludvig lidit av denna sjukdom,hur retad han har blivit och alla tårar han gråtit får vilken som helst att få ont i magen av bara tanken!
Vi vet ju att hon kommer att få höra saker om sina tänder,något annat vore konstigt MEN jag kommer att kämpa med näbbar och klor för att hon ska slippa känna sig "ful" som hennes storebror fått göra.....det finns många saker jag idag skulle ha gjort annolunda när det kommer till Ludvig och hans tänder och inte en unge till ska få lida som han fått göra.
 
Big mama is in tha house!
And big mama is gonna fight for her daughter's rights
 
Nu kör vi !!!