Är huvudet dumt....

 
Jag sa Godnatt för flera timmar sedan,då när det fortfarande var Fredag! Nu är det Lördag och jag är fortfarande vaken!
I ärlighetens namn så har jag sån förbannad värk så jag tror jag snart sväljer huvudet och byter kropp eller nåt :P
Frustrerande som fasiken att desutom komma på att jag glömde läkartiden jag hade idag!!!
Larmet ljöd flera gånger med påminnelse med texten "LÄKARTIDEN" på telefonen....men mitt i alla samtal med skatteverket,banken,kundetjänst för bokföringsprogrammet jag nu fixat så glömde jag helt enkelt bort det som verkligen var superviktigt....läkartiden!!!
 
Jag hade verkligen sett fram emot läkarbesöket! Ni vet när man är sådär taggad till tusen att ta tag i något....och så glömmer jag :-O
Min värk har alltid varit centrerad till ryggslut,bäcken,höfter med tillhörande ledband/senor och muskelfästen. .....men jag har aldrig haft ont i andra leder som jag minns ivf....men för ett par år sig tog det sig till fotlederna,även där är det mycket med typ senorna eller som inuti leden och det gör så förbannat ont så T får alltid leta upp punkter där det finns någon jätteöm nerv eller vad det nu är och sen trycker han för kung och fosterland så att den smärtan jag egentligen känner inte känns för att det gör så ont där han precis trycker.....det liksom avleder smärtan på något konstigt vis.
Men nu har denna skit tagit sig även till ena armen,därav är jag vaken! Det spelar ingen som helst roll hur trött jag är,det värker så förbannat och oavsett hur mycket karln har tryckt,dragit och böjt på min stackars arm så värker den ändå :P
Så JA det hade verkligen varit skönt att ha kommit till Dr idag och satt bollen i rullning! Jag vet att det inte är en lätt sak som bara konstateras och pang bom är det bra,men jag hade säkerligen åtminstone fått inflammationshämmande utskrivet vilket alltid gett bra resultat,plus att det vore trevligt att få ett utlåtande på gropen som bildats nedanför ryggslutet....och framför allt bringa klarhet i VAD och OM det nu är Bechterews förut hävdat.
 
Så det här mina vänner är i 8 av 10 fall anledningen till att jag är vaken sent,ni är många som tyckt och tänkt angående hur länge jag är uppe ;) Och jag har aldrig riktigt velat berätta varför,utan har oftast antingen skämtat bort det eller dragit en vit lögn :P Det är liksom lättast så eftersom jag vet att människor har och alltid kommer att ha svårt att förstå människor med osynlig värk eller åkomma :)
Och på mig syns det absolut inte när jag rör mig! Jag var 10 år när jag fick gå på gångträning för att lära mig gå rätt trots att det gjorde ont och på såvis har jag alltså lärt mig att halta hjälper inte :)
 
Den här veckan har bestått väldigt mycket av pappersarbete,jag ska snart ge mig in på att sköta bokföringen själv och jag tror att det kommer att gå vägen!
Nova-Li har fått hänga med nästan hela veckan bland papper,pärmar,leveranser och uppackning av varor.
Hon är otroligt snäll men ibland är hon lite för hjälpsam men bubbelplast är något hon diggar så ingen blir gladare än både hon och jag när leverantörerna packat i just de ;)
 
Idag (Fredag) var en riktig lampsäljar-dag!! Vi fick hem ett helt gäng med lampor på fot,supersnygga och nu finns det bara 2 kvar! Men ack så fint det kommer att lysa i vissa fönster runtom på orten :)
 
Nya textilier börjar också droppa in,dukar,gardiner,överkast,kuddfodral..... men tyvärr inte påslakanseten som jag hoppats på,dom var försenade,plus mycket annat också tyvärr.
Och imorgon Lördag ska det packas upp nyheter från Snö of Sweden!
 
Men som sagt,mycket nytt är det och ännu mera nytt kommer och jag inser att jag har  M A S S O R  att stå i för att få plats med allt !!!
 
 
Mot kusin Milo & Stella för en liten lekstund!
 
 
 
Inkommande ljuslyktor med fjädrar  
        
 
Butiksbild
Olivträdet som är ljuvligare än ljuvligast är en riktig storsäljare!
 
 
 
Nova-Li's favoritplats! Man vet aldrig när ett tåg drar förbi ;)
 
 
 
 Nu säger även jag återigen NATTI NATTI ALLA FINA :D !!!