Vilken idiot som helst!

 
 
 
 
Jajamenan här kör vi vidare! I hög hastighet så det gäller att hålla sig fast riktigt ordentligt för att inte ramla av detta X2000 !
 
 

Eller nä,det är nog bara jag som känner att allt går på högvarv!
Det är JAG som har sjuttioelva saker på "att göra" listan och därav kväljer sig hela mitt inre typ....
 
Harmoni hahaha! Jo tjena,jag är sååå oharmonisk så det finns inte och jag börjar inse att den enda som kan ändra på det är JAG !
INGEN ANNAN bara JAG !
Och jag brukar vara fantastiskt duktig på att reda upp både det ena och det tredje,sortera och sollra ut VAD som är viktigast och minst viktigast.....
 
För mig har det aldrig varit något problem att stundvis känna shit hur löser jag det här!? För i nästa sekund har jag hittat en struktur på hur jag ska gå tillväga för att nå slutdestinationen.
 
Och alla mina raringar,alla dem jag haft omkring mig som jag aldrig sett som ett problem om dom mår dåligt och behöver prata 24/7 via mail,sms eller träffas över en kopp kaffe!
Alla dessa ljuvliga människor finns med mig i skallen hela tiden MEN jag hinner inte höra av mig för det är massor av annat kaos som tar min tid vilket i sin tur gör att bara jag ser en bild på personen så slår det knut i magen på mig över att jag inte hört av mig!
Enbart för att jag är "rädd" att denne person kanske behöver mig och så finns inte jag där för att jag är så förbannat självupptagen med att reda upp en massa annat!
 
Detta kanske låter väldigt märkligt,men X2000 passar inte mig !
Jag är och förblir en person som gärna hoppar på X2000 MEN det ska vara med en känsla av harmoni och den harmonin har jag tappat bort just nu!
Jag far och flänger utan mål,utan att kunna stanna upp helt och njuta och allt handlar egentligen om att det är JAG som behöver hitta rutiner och jag vet att jag kommer att hitta dem med de rätta verktygen som jag egentligen vet vilka det är men jag måste först kliva av tåget för att kunna tillåta mig att använda dem :)
 
Företaget tar mycket energi och där måste jag försöka lära mig att sätta stopp....lära mig när jag arbetar och inte arbetar!
Inte arbeta jämt!
För så är det nu,jag är aldrig ledig och med min familj helhjärtat även om jag sitter i soffan och myspyser så är min hjärna någon annanstans !
Bokföringen känns som ett enda kaos och jag tror att om jag bara lär mig förstå bättre så kommer det att flyta på bra,men det är mycket som måste läras in,termer som är som rena rama grekiskan :P
 
Tack och lov har jag hittat min mentor och coach när det kommer till företagande och bokföring :D
Han är guld värd och pratar så jag förstå!
 
 
 
Putte har funnits med från start och har varit ett fantastiskt bollplank att skjuta alla tennisbollar mot och han har ännu inte drämt racketet i huvudet på mig ;)
 
När jag skulle ta över bokföringen själv och fixade ett bokföringsprogramm sa han:
 
 
 
Öh tack Putte,men jag måste vara en jubelidiot för jag fattade ju NADA hahaha!!!!
 
Men med lite hjälp av herr mentor så kommer det nog att fixa sig till det allra bästa :D !
 
Nu ska jag ta en varm dusch och till och med sminka mig,snygga till håret för att bara dra till Boningen.....men faktum är att man känner sig piggare av bara de!