Imorgon smäller det!

Att helt plötsligt komma på hur man vill renovera tv-rummet innebär inte att man pack tjom kan börja. Det ska ju fixas fram saker som verktyg,byggplast,golvpapp och en massa andra bra att ha till hands saker. Sen ska rummet plockas ur och vart gör man av en hörnsoffa,tvbänk,bord,byrå,fåtölj,fotpall,böcker och en massa annat krams?
Att bara trycka in det nånstans är uteslutet för det finns ingenstans att bara trycka in sakerna :P
Faktum är att denna blivande rumsrenovering är nog den mest planerade jag någonsin har påbörjat! Den är väl genomtänkt och väldigt välplanerad....och framför allt så är hemmet inte helt upp och ner vänt och kaosartat som det annars brukar vara när fröken göken får ett infall :P

Tresittssoffan som annars står uppe i tvrummet står nu nere i L's rum,där placerades också tv och tvbänk från renoveringsrummet. Något ihoptryckt men fullt fungerande att sitta å titta på tv i !
Hörsoffan hamnade uppe i tvrummet,så för en tid framöver kommer vi att tillbringa filmkvällarna där uppe :)
Än så länge är matrumsbordet fullt av saker som ska packas undan i n n a n jag påbörjar något annat !
T hjälpte mig att plasta för dörröppningarna nu på kvällen. Och imorgon ska golvpappen på plats.
Som sagt det är en del pyssel innan man kan börja med det roliga som jag säkerligen kommer att klia mig i huvudet över och undra varför Jossan,varför gav du dig in på detta!
Men jag har slutresultatet i huvudet och jag vet att när det väl är klart kommer det att bli jätte bra även fast det kommer att ta tid :)