Ett pussel där det alltid fattas bitar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klockan visar just nu 03:25 och jag försöker att inte tänka på hur lite sömn denna natt har gett och kommer
att ge :P
Ted meddelade sitt jobb i Måndags att han absolut skulle vara tillbaka på jobbet på Onsdag....Onsdag vare ja....det är nu det blivit den dagen och lilla virus tvärvände i sitt tillfrisknande eller hur man nu ska säga.
Hon var otroligt grinig hela eftermiddagen igår,hon var med mig en stund i butiken på eftermiddagen medans Pappa T var och hämtade möbler på grannorten....
Det brukar  A L L T I D  funka kanon att ha henne med i butiken när hon är frisk och vi konstaterade i Måndags eftermiddag att nu var hon frisk,helt återställd och fit for fight igen :)
 
Jag fick hem en pall med varor strax innan T kom och lämnade henne hos mig,men som sagt det brukar aldrig vara några problem,hon roar sig alltid vid barnhörnan eller hjälper till att bära tomma kartonger :)
Men näe inte igår,ingenting var bra. Hon blev ledsen för ingenting och ville sitta hänga på höften mest hela tiden och den där 1,5 timmen kändes väldigt lång kan jag lova!
Vår tanke var att hon sovit väldigt lite middag och att det kanske var därför hon var "puppig" ..... men å andra sidan har hon sovit grymt mycket de senaste dagarna....så nja brist på sömn var egentligen en långsökt orsak.

Efter att jag kom hem så skulle vi äta middag,enbart jag,Nova-Li och de 2 äldsta grabbarna medan T och minsta grabben var på kvartsamtal i skolan....hon mest petade i maten och sa bestämt  N E J  så fort någon av oss försökte muta i henne lite mat.
 
Men som sagt hon hade ju sovit lite middag ;)
 
Vid 21 var det dags för sängen för då hämtade hon snuttetrasan och nappen och gick till sin säng....en halv flaska välling var de hon åt,normalt brukar den vara tom,men hon somnade bra och hostade på som vanligt....3 timmar senare blir det dags att ta upp henne för att ge hostmedicin för hon hostar som bara den....och efter de var det kört kan man säga!

Så nu sitter jag här med en liten dam som har ett humör som heter duga blandat med leenden :)
Någonting är inte riktigt bra,men jag kan inte riktigt sätta fingret på  V A D  det är :/
Visst hon har hosta och är "småbarns-snorig" men något "stör" henne! Hon är sur,tvär och orkar inte riktigt med sig själv :/ Hon kan bli riktigt sne,arg och förbannad när någon "erbjuder" henne lite juice eller en bulle,hon som normalt är ett matvrak liksom!
Allt är ett stort  N E J ! 

Tanken sent igår var att Ted åtminstone skulle kunna åka till jobbet och jobba halva dagen,att jag och N skulle få kampera ihop några timmar tills han kom hem,eller rättare sagt så länge som möjligt....men jag börjar inse nu att jag nog får be lilla pappsen att vara hemma imorgon också....

Det är såna här gånger jag blir så förbannat trött på min underbara fantastiska hjärna!
Jag behöver eller rättare sagt måste ha bra sömn för att fungera,dålig sömn,störd sömn och för lite sömn är likamed  K A O S  i hela hjärnkontoret och den lever sitt egna lilla liv.
Det är bra mycket kaos i nervrådarna ändå där inne om vi säger så ;)
 
Men skämt å sido så om  J A G  skulle fungera som vem som helst så skulle det gå att få ihop vissa saker mycket bättre :)
Då skulle det inte göra så mycket om jag ibland bara fick 4 timmars sömn på morgonkvisten innan det var dagt att dra iväg till jobbet och pappan behöver också mycket sömn eftersom han har något som kallas "kronisk trötthet" ..... de fick han som en bieffekt efter sin cancer....så ja pusselbitarna mina vänner ;) Någon som har ett par stycken över?