En dam med vilja och humör!

Vilken liten madam vi har här hemma! Hon är absolut inte lik sina bröder för fem öre när det kommer till att roa sig själv.
Hon vill absolut inte bli lämnad själv i sitt rum fast vi tycker att hon har det så bra där ;) Det spelar ingen roll hur många leksaker som pryder hennes golv,hon vill verkligen inte leka själv för fem öre!
På sin höjd kan man hinna in i rummet intill och hämta något och ibland funkar det att jag är i hallen utanför hennes rum och viker tvätt. Då hänger hon så fint på grinden och bevakar varenda liten vikning och varenda litet steg jag tar ;)
Jag har tjatat ett bra tag på T att han ska göra en grind uppe till trappen. Hon har som sagt en grind in till sitt rum men eftersom hon absolut inte vill vara där inne så lär vi fixa en grind till trappen också så hon kan röra sig fritt på övervåningen och förfölja sin mor!
Tyvärr verkar det vara stört omöjligt att hitta en "färdig" grind,trappen är så bred och inget standardmått precis.
 
Likaså behövs det en grind nere också,fast där skulle vi kunna sätta en i dörröppningen mellan hallen innanför ytterdörren och hallen utanför toan....lät knepigt det där men vårt hus består av många hallar :P
 
Men åter till det lilla monsteret! Grabbarna var hur enkla som helst. På med en barnfilm och så satt dom där och lallade ett bra tag medan jag for runt och gjorde en massa måsten. Visst skulle jag kunna göra dom när hon sover middag kan man ju tycka,men hon sover inte så mycket middag. Hon sover en stund mitt på dagen,allt mellan 15 minuter och 30. Oftast passar jag på att ta en kopp kaffe eller vilar på soffan en stund. Däremot sover hon en längre stund på eftermiddagen vid 16,17 tiden. Men då är huset fullt av ungar igen och det är skoldagsprat,läxor och matlagning som gäller då.
 
Låt na skrika,hon ger med sig efter ett tag....jo men tjena. Hon ger sig ALDRIG ! Hon skulle kunna skrika sig hes! Och väntar vi för länge,ja då fortsätter hon skrika för full hals även fast hon fått sin vilja igenom!
 
Som sagt hon har humör och hon vet vad hon vill men hon är otroligt glad och kan linda hela familjen runt sitt lillfinger bara hon säger heeeeej och ler lite grann ;)
 
 
 
Nitiz

Jasså ni har en liten chef! Hon kan nog bli något stort när hon blir stor!

Svar: Fortsätter hon att vara så här beslutsam om vad hon vill ska kan hon definitivt bli chef hahaha
Babytalk Sweden

Camilla

Haha, ja de kan verkligen ha en vilja av stål, de små liven :)

Svar: Ja verkliiiiigen hahaha!
Babytalk Sweden

Elin

Kanske ligger något i det där med tjejer, känner igen Freja ganska bra i texten här ovan ;)

Svar: Elin det måste vara typiskt tjejer eller nåt ! Håller på å blir galen här hemma :P
Babytalk Sweden