Det är både för och nackdelar med en storsovare!

Det är både för och nackdelar att ha en bebis som sover hela nätterna.
Det som kan tyckas vara bra är ju att mamman och pappan får sussa gott hela nätterna MEN nu kommer det stora MEN:et .... jag hinner inte ett smack på dagarna i princip. Hon sover en kvart här och en kvart där men större delen av dagen vill hon vara vaken och sitta i mammas knä och bara titta... vilket i sig är SUPER mysigt :D Men man hinner som inte med alla andra sjuttielva sakerna som också ska göras!

Antingen får man speedarunt som en galning dom kvartarna som hon knoppar in eller så får man ta det när hon somnat för natten.
Numera somnar hon runt 22-23 efter en stor portion välling. Vid 00-00:30 vaknar hon igen och klipper i sig en lika stor portion välling....sen somnar hon för natten och sover fram till 10 på förmiddagen :)
Ibland hoppar hon över sista målet och vaknar av pappa Ted's klocka vid 5 och käkar en slurk för att sen somna om igen.
 
Så det är mellan dom två sista målen som de flesta av dygnets alla måsten får göras. Dock slutar det oftast med att jag är uppe nån timme för längre för att bli färdig med allt. Men det är ju trots allt trevligare att kliva upp och mötas av ett undanplockat hem än en överfull diskbänk,tvätt som ska vikas och en tvättmaskin full av tvätt som ska hängas osv.
Fast ibland skiter jag i alla måsten och tar bara några av "måstena" för att istället sätta mig ner en stund i tystheten helt alena efter att alla i familjen har somnat....nån timme helt för sig själv är guld värt ibland :) 

Nu på kvällen blev hon alldeles för övertrött och gjorde allt för att hålla sig vaken. Så fort hon var påväg att somna så for ögonen upp för att nån minut senare börja slumra igen....men tillslut somnade lill-tuttan i sin älskade vagn :)