Drivremmen är viktigast ibland ;)

Idag har det varit våga vägra sova dagen på 16th Avenue i Dannemora City ! Och genast upptäcker jag hur bortskämda vi faktiskt är!
Hon vaknade vid nio i morse och sen höll hon sig vaken fram till strax efter kl 18 då hon slog igen sina blå i ungefär 40 minuter,dock med ett öga öppet titt som tätt.
Små "jolmig" hela dagen,tuggar på sina händer och smågråter lite,skrattar,tuggar på händerna och smågråter igen....

Men tillslut vid strax efter åtta på kvällen slog hon igen sina blå och somnade ordentligt !

Såhär har hon varit ett par tre gånger tidigare så det är definitivt inget man är van vid så när klockan började närma sig hemkomst för pappa T blev jag lite smått stressad ! Mat? Vad ska vi äta? Herre gud disken! Osv osv.....inte för att han bryr sig om hur det ser ut när han kommer hem,men det är nog trevligare att komma hem till ett undanplockat hem än till en massa måsten :)

Så idag hamnade vi i småbarns-gnabbet ;) Ett smärre kaos uppstod enbart för att den annars så snälla lilla fjärilen var en "grin-knul". Ungarna frågade 100 gånger när det skulle bli mat,jag hade en grinig Nova-Li på armen och pappa T var helt blockerad och såg bara de han hade tänkt göra....hämta drivremmen till gräsklipparen. Gaaaah! Så då förstår ni kom det en liten ramsa om att de borde han väl fatta osv osv osv ;)

He he vi är småbarnsföräldrar igen :-*